گپ و گویش بندرعباسی

زبُن بندری اَدست اَرفتن ....حالا سینگو دِگه خرچنگ اَبودن

گپ و گویش بندرعباسی

زبُن بندری اَدست اَرفتن ....حالا سینگو دِگه خرچنگ اَبودن

انواع نون محلی تو استان هرمزگان

http://s1.picofile.com/file/7542208274/317718_488249724542953_1314209962_n.jpg


تنوع نون خو تو ای استان خیلی زیادن ، شاید ملت نوم همه ی ای نون اُ ندونن ، مه تا جایی که امتونستی نوم ای نونُ در امواردی ، البته بلکای هنوزا هم کامل نبووت ، اگه کسی نوم نون دگه ای ادونت ، منت سر ما بنوست و بی ما هم بگت

اَ ممدامین ، فخری دریازاده ، پاپایا ، امینه و ممد دریانورد هم تشکر اکنم که همکاری شوکردی وا مه .
ای هم نوم نون وی محلی :
( تیموشی یا رِحته، مُشته، چَم چَمو، جراده، بالا تابه، گرده، فتیر، خمیر، ملاقه ای، کُماچ، ستَپوری، پا منجلی، گپک، شیرین، مهوه، کلوکو، کپ تابه، چوبه، لیتک، نون بنی یا لیهی، حبسه، دستی، کُروسک، تنوری، شَل شَلو، لَگیمات، دنگن، چباب، فوگاح، پیشی، چپاتی )

مطلب و عکس: لیلا امیر شکار

نظرات 2 + ارسال نظر
علی 1391/08/16 ساعت 10:57 ق.ظ http://www.bihamta66.blogfa.com

وسط سرمای زمستون .. پای آتش چه لذتی ایشن دور سرهم نون تازه بخواری ..

یسنا 1394/04/22 ساعت 06:19 ب.ظ

خیلی خوبه کاش دستور پختهاشو هم میتونستید بنویسید .خیلی دلم هوای نون کلوکو و جرادک کرده

بنده تخصصی در آشپزی ندارم (شوم تخمرگ گرجه، صبح تخمرگ خالی )؛ ولی اگر بتونید با خانم امیرشکاری توی فیسبوک ارتباط قرار کنید،حتما شما رو راهنمایی میکنند.
https://www.facebook.com/leila.amirshekari

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد